Isokor Cleaner Clinic Antibakteriálny Bio čistič 500ml

antibakteriálne vlastnosti a 100% prírodný Čítať viac …

Isokor Cleaner Clinic Antibakteriálny Bio čistič 500ml

antibakteriálne vlastnosti a 100% prírodný Čítať viac …

Vážený zákazník, je nám ľúto, ale tento tovar už bol vyradený z našej ponuky.

Pozrieť ďalší tovar v kategórií
Séria/Značka:
Isokor M.M. System Slovakia
Kód:
Isokor.Clinic+0

ISOKOR CLEANER CLINIC  je čistiaci, antibakteriálny, prírodný a biologický rozložiteľný prostriedok na predmety a ruky.

*** doplňujúci text k tomuto prípravku nájdete úplne dole 

Prípravok je určený na čistenie  a odmasťovanie všetkých povrchov, ľudskej pokožky a rúk. Účinne odstraňuje špinu. Nezanecháva šmuhy. Dodáva povrchom jemný lesk a zanecháva príjemnú vôňu. Nevyžaduje oplachovanie. Má skúšky preukazujúce antibakteriálne vlastnosti. Je 100% prírodný a 100% biologicky rozložiteľný. Bezpečný pre ľudskú pokožku. 

Možnosti aplikácie antibakteriálneho prípravku ISOKOR sú rôznorodé. Tak ako dezinfikuje a šetrne čistí rôzne povrchy, napríklad - leštené a neleštené sklo, keramika, plast, lakované povrchy, nehrdzavejúca oceľ, chróm, drevo, textil, minerálne povrchy, ideálne pre použitie v domácnosti ako aj v priemysle. Tak šetrne a účinne dezinfikuje aj ľudskú pokožku a ruky.

ANTIBAKTÉRIALNÉ účinky boli preukázané inštitúciou SUJCHBO, v.v.i. Milí No. 56/2015/LTL

CLINIC CLEANER - čistič je vytvorený na prírodnej báze. Tvorí ho výber z panenských rastlinných olejov lisovaných za studena, extrakty z rastlín, morská soľ a ovocné kyseliny. Preto má prirodzene antibakteriálny účinok  a zabraňuje ich množeniu vďaka svojej zásaditej povahe. 

Výdatnosť: 100ml/m2 - 500ml/5m2

ISOKOR Cleaner Clinic je skvelou voľbou pre Vašu čistú a bezpečnú domácnosť, navyše ním šetríte životné prostredie a svoju peňaženku.

NEOBSAHUJE: glyceroly, parabény, silikóny, cerezyn, parafíny, fosfáty, SLES, SLS, umelé farbivá, syntetické vonné látky, syntetické zahusťovadlá, petrochemické výrobky, látky živočíšneho pôvodu, zlúčeniny kovov, soli a éterické oleje.

NEOBSAHUJE žiadne karcinogénne látky a žiadne mebezpečné prísady.

Použitie: Pred použitím pretrepať. Prípravok rovnomerne nastriekajte na ľubovoľný povrch a nechajte 2 - 3 minúty pôsobiť, aby prebehla reakcia so špinavým povrchom. Očistite špongiou alebo handrou, môžete, ale nemusíte opláchnuť vodou. Používajte a skladujte pri teplotách v rozmedzí 5 - 35°C.

Isokor Cleaner® je ekologický biotechnologický čistiaci a odmasťovací prostriedok vhodný na široké spektrum povrchov a rôzne nečistoty. Ideálny na čistenie veľmi znečistených a dlhodobo znečistených povrchov. Je určený najmä na čistenie a odmasťovanie povrchov, ktoré sa budú ošetrovať prípravkami IsoKor. Je použiteľný na čistenie.

  • cena za 1 liter = 19,96€
  • výška nádoby: cca. 24 cm
  • priemer nádoby: cca. 6,5cm
  • váha výrobku: cca. 580 gramov
  • Made in Slovakia - vyrobené s hrdosťou na Slovensku

Zloženie - môže obsahovať niektoré, alebo všetky z nasledujúcich spracovaných extraktov a zložiek:
organický alkohol (97-99-4), mandľový olej (8007-69-0), pomarančový olej (8016-20-4), cédrový olej (8000-27-9), škoricový olej (8007-80-5), kukuričný olej (8001-30-7), pelargónový olej (8000-46-2), jojóbový olej (61789-91-1), olej z citrónovej
trávy(8007-02-1), sójový olej (8001-22-7), spracovaná * kyselina glukónová (526-95-4), spracované * extrakty z cukrovej trstiny (57-50-1), extrakt zo slnečnicového oleja (8001) -23-8), hydrogén-uhličitan sodný - jedlá sóda (144-55-8), hydrogén-uhličitan amónny potravinárskej kvality (1066-33-7), spracovaná * morská soľ (11062-32-1), cesnakový extrakt (8008-99-9), výťažok z ovocných semien(68916-04-1), voda. * - lyofilizáty alebo koncentráty.

Bezpečnostné opatrenia: Zabráňte kontaktu s očami, môže dôjsť k ľahkému kontaktu mydlové podráždenie. Otvorte oči a okamžite ich vypláchnite čistou vodou. Uchovávajte mimo dosahu detí.

*** doplňujúci text

V princípe, jedná sa o prírodný čistiaci prostriedok, ktorý má silné antibakteriálne a dezinfekčné vlastnosti. Nemôžeme ho označovať ako "dezinfekcia" pretože neobsahuje žiaden biocíd, ktorý v súčasnosti pozná európska legislatíva. 

Isokor sa dlhodobo venuje výskumu nanotechnológií inšpirovaných prírodou. V našej ponuke sú rôzne ochranné prostriedky, ktoré vytvárajú na povrchu štruktúry brániace prieniku vody a nečistôt podobne, ako sa bráni napríklad lotosový list. V ostatnej dobe prinášame na trh novú divíziu produktov z radu biotechnológie.  Biotechnologické prípravky Isokor sú čisto prírodného pôvodu a sú určitou formou návratu k prírode.

S epidémiami, baktériami i vírusmi sme sa dekády snažili bojovať pomocou agresívnej chémie, takzvaných biocídov - zlúčeniny chlóru, alkohol, rôzne petrochemické prostriedky. Tieto nás doviedli do stavu, kedy sú nemocnice toxickým miestom. Biocídy totiž vyvolávajú u patogénov obranné reakcie. Patogény mutujú a vznikajú rôzne multirezistentné kmene ako napríklad mutácie zlatého stafylokoka. 

Systém boja s patogénmi pomocou tradičných biocídov zlyhal. Krásnym príkladom je aj epidémia covid19. Covid19 je vírus triedy ssRNA + s lipidovým obalom. Alkoholové dezinfekcie v momente nanesenia menia vlastnosti membrány vírusu tak, že sa stáva menej stabilnou a pokiaľ pôsobia dostatočne dlho a intenzívne, potom alkohol prenikne do nukleokapsidu kde denaturuje bielkoviny a vírus tak už nedokáže napadnúť bunky. Problém je v tom, že alkohol sa rýchlo odparí a teda funguje pomerne krátko. Vírusy, ktoré na dezinfikované miesto dopadnú len niekoľko minút po dezinfekcii, bezproblémovo prežijú a môžu atakovať ľudský organizmus.Takisto pri nanesení na ruky pôsobí alkohol a iné biocídy negatívne na bunky samotnej pokožky, oslabuje ich. Uľahčuje teda prienik rôznym ďalším patogénom, ktoré môžu využiť medzeru v prirodzenej obrane ľudskej pokožky.

Na opačnej strane stojí prírodny princíp Isokor. Je všeobecne známe, že prírodné saponíny, prípadne tenzidy dokážu reagovať s lipidovým obalom vírusov tak, že membránu narúšajú a odhaľujú RNA. To sa veľmi rýchlo rozkladá. Saponíny a tenzidy naviac na povrchu vydržia oveľa dlhšie ako napríklad alkohol alebo zlúčeniny chlóru. Dokážu tak efektívne pôsobiť aj celé dni. Dôležitým faktorom je aj to, ako prírodné látky obsiahnuté v prípravkoch Isokor pôsobia na ľudské telo. Rôzne extrakty z rastlín a olejov, okrem toho, že vytvárajú nehostinné prostredie pre život patogénov, aktívne posilňujú zdravé bunky nášho tela a tak pripravujú samotný ľudský organizmus na aktívnu obranu proti patogénom.

Poštovné:
BalíkoBOX Slovenská pošta
2,55 €

Objednaný tovar sa snažíme vyexpedovať do 1 - 2 pracovných dní a balík sa doručuje 24 hodín od vyzdvihnutia zásielky u nás (počas pracovných dní).
Zásielka bude doručená do zvoleného BalíkoBOXu Slovenskej pošty. O uložení zásielky v BalíkoBOXe budete informovaní. 

Slovenská pošta (ostáva na pošte)
2,65 €

Objednaný tovar sa snažíme vyexpedovať do 1 - 2 pracovných dní a kuriér následne doručuje balík do 24 hodín od vyzdvihnutia zásielky u nás (počas pracovných dní).
Vaša zásielka bude doručená na Vami zvolenú doručovaciu poštu. O uložení zásielky na pošte budete informovaní len SMS správou.

PACKETA.sk
2,85 €

Balik bude doručený  na  adresu zvoleného výdajného miesta Packeta.sk. Zoznam výdajných miest. Maximálna hmotnosť prepravovaného balíka je 10kg. Dodacia lehota do výdajného miesta od podania je zvyčajne do 24 hodín .

DPD kuriér (doručenie domov)
3,30 €

Objednaný tovar sa snažíme vyexpedovať do 1 - 2 pracovných dní a kuriér následne doručuje balík do 24 hodín od vyzdvihnutia zásielky u nás (počas pracovných dní). Balik je doručený  na  adresu uvedenú v objednávke.

EXPRES kuriér (doručenie domov)
3,85 €

Objednaný tovar sa snažíme vyexpedovať do 1 - 2 pracovných dní a kuriér následne doručuje balík do 24 hodín od vyzdvihnutia zásielky u nás (počas pracovných dní). Balik je doručený  na  adresu uvedenú v objednávke.

Osobné prevzatie Prešov, OC MAX
0,00 €

Odber na pobočke ZOC MAX pri FastFoode Vihorlatská 1 080 01 Prešov.

Osobné prevzatie Žilina, OC MAX
0,00 €

Odber na pobočke ZOC MAX Žilina Prielohy 979/10 010 01 Žilina.

Osobné prevzatie Michalovce
0,00 €

Odber na pobočke Pasáž č.2 vedľa predajne Antonič 071 01 Michalovce.

Forma platby:
Platba kartou v mobilnej aplikácii
0,00 €
Platba kartou
0,00 €

Zaplatite kartou pri prevzatí tovaru v BalíkoBOXe

Platba na dobierku
0,95 €
Prevodný príkaz
0,00 €
Platba v hotovosti, kartou
0,00 €

Zaplatíte v hotovosti alebo pomocou karty na zvolenej predajni.

Quatro online platba na splátky
0,00 €

Objednaný tovar expedujeme do 1-2 pracovných dní.

V prípade vypredania skladových zásob dodávame do 30 dní (ak to má výrobca skladom).

Pripravenú zásielku preberá u nás Vami zvolený dopravca, ktorý ju doručí až k Vám na základe prepravných podmienok a cien, ktoré nájdete TU.

Ak Vám tovar nevyhovuje, či potrebujete vymeniť veľkosť, farbu, typ, prevedenie, druh stačí vytlačiť protokol na výmenu, alebo na vrátenie tovaru a postupovať podľa pokynov, ktoré sú k dispozícii TU.

Podobné produkty
Skladacia outdoor zubná kefka Fosco Toooth Brush

Skladacia turistická zubná kefka Fosco Toooth Brush

skladacia cestovná zubná kefka

1,85 €
Skladom
Teleskopická vidlica na opekanie Telescoping Fork

Teleskopická vidlica na opekanie 82,5cm nerezová Telescoping Fork

teleskopická nerezová palica na opekanie

2,95 €
Skladom
Vodotesný box 13,5cm

Vodotesný box 13,5cm

Plastová vodotesná krabička

2,95 €
Skladom
THERMOPAD ohrievače šije

THERMOPAD ohrievače šije

Ohrievač šije Thermopad od firmy Yate poslúži na prehriatie tela v náročnom počasí.

2,95 €
Skladom
Thermopad ohrievače chodidiel 1 pár

Thermopad ohrievače chodidiel 1 pár

Jednorázové vložky na ohrievanie chodidiel, 1 pár

2,95 €
Skladom
Quatro