Batéria Nunchuck Li-Ion 7,4V 3000 mAh Tamiya Titan Power

Lithium Ion nunčák - dlhá životnosť, veľká kapacita, odolnosť a malé rozmery Čítať viac …

Batéria Nunchuck Li-Ion 7,4V 3000 mAh Tamiya Titan Power

Lithium Ion nunčák - dlhá životnosť, veľká kapacita, odolnosť a malé rozmery Čítať viac …

E-shop:
Skladom
Predajňa Prešov:
Skladom
Predajňa Žilina:
Nedostupné
Cena s DPH:
33,95 €
Cena za:
1 ks
Cena bez DPH:
28,29 €
DPH:
20,0 %
Séria/Značka:
Titan Power
Kód:
TP.1154.74.3000+0
Záruka:
12 mesiacov
Typ:
Li-Ion

Titan Power Lithium Ion 7,4V Tamiya 3000 mAh Nunchuck Battery 

  • typ batérie: Li-Ion 7.4V 3000 mAh Nunchuck
  • malý konektor - Tamiya Small Type
  • verzia batérie: 16C (ekvivalent 1600 mAh 30C)
  • rozmery a váha batérie: 6,8 x Ø1,9 cm
  • hmotnosť: cca. 103 gramov
  • CE - povolené/schválene pre Európu
  • RoHS
  • Made in USA - Vyrobené v USA

Malé rozmery, veľká kapacita a hlavne menej starostlivosti v porovnaní s verziou Li-PO.

Od výroby je na batérii Tamiya konektor. V prípade potreby nie je problém vymeniť za T-Plug konektor Male a Female.

Akú nabíjačku mám použiť pre lítium-iónovu batériu?
Našťastie sa lítium-iónové batérie dajú nabíjať presne tou istou nabíjačkou a s rovnakými nastaveniami, aké používate na LiPo batérie. Zvyčajne ich nabíjame o niečo pomalšie ako LiPo (0,5 až 1C), aby sme dosiahli maximálny výkon.  Odporúčame, aby sa vždy nabíjali vyvážene (balanced) pri Li-Po nabíjačkach na 1,5 A.

Nenechávajte nabíjačku mimo dozoru, aby sa predišlo zbytočným problémom. Nikdy nepoužívať poškodené články! Vyhnite sa dlhým nabíjaniam a vybíjaniam článkov. V prípade problému okamžite odpojiť nabíjaču zo siete a batériu od nabíjačky.

VAROVANIE: Nikdy nenechávajte nabíjanú batériu bez dozoru. Vždy sa uistite, že je batéria na nehorľavom povrchu. Počas nabíjania skontrolujte, či je puzdro uzatvorené. Toto puzdro je určené na zníženie pravdepodobnosti poškodenia v prípade požiaru batérie.

Koľko cyklov možno očakávať od týchto batérií?
Životnosť závisí od štýlu používania, nižšie sú pokyny a výsledkom by malo byť približne 70 % až 80 % pôvodnej kapacity:
Viac ako 500 cyklov – ľahké použitie: nízka rýchlosť vybíjania (<1C), udržiavanie nabitia medzi 10 % a 90 %, správne skladovanie balenia, keď sa nepoužíva (približne 30 % SOC).
300 cyklov - štandardné použitie: nad maximálnymi rýchlosťami vybíjania, ukončenie používania balenia na 10 % (asi 2,9 V), správne skladovanie balenia, keď sa nepoužíva (asi 30 % SOC).
100 cyklov – náročné používanie: konzistentné používanie pri maximálnych rýchlostiach vybíjania, prechod na minimálne napätie počas používania, skladovanie pri plnej alebo prázdnej kapacite atď.
<100 cyklov – nadmerné používanie: dôsledné používanie nad rámec maximálnych rýchlostí vybíjania, prechod na minimálne napätie počas používania, skladovanie s plnou alebo prázdnou kapacitou atď.

Bez nafukovania a vydutín:
Batérie Titan Power sa nikdy nenafúknu a nestanú sa nebezpečnými, ako napríklad LiPO-ové batérie, ktoré boli buď zanedbané, alebo jednoducho zostarli v priebehu času.

Žiadna pamäť:
Batérie Titan Power je možné nabíjať vybité, alebo takmer plné bez poškodenia batérie. Aj keď je batéria takmer vybitá a zariadenie nemôže cyklovať, batéria je stále v bezpečnom prevádzkovom rozsahu a možno ju bezpečne nabiť späť na 100 %.

Viac energie:
Počnúc rokom 2020 produktový rad Titan Power prekonáva VŠETKY airsoftové batérie s rovnakou alebo vyššou rýchlosťou streľby a rovnakou alebo vyššou odozvou spúšte pri porovnaní podobného napätia a podobnej veľkosti.

Väčšia kapacita:
Batérie Titan Power dokážu uložiť v priemere 2-5 krát viac energie ako iné airsoftové batérie, vďaka čomu budete v hre dlhšie.

Žiadne vyblednutie / trvá navždy
Batérie Titan Power vydržia nabité mesiace a stále sú pripravené na použitie v deň hry. Extrémnym príkladom je balenie používané na testovanie, nabité v roku 2012, ktoré si v roku 2018 stále udrží 88 % svojej životnosti. Tieto balenia je tiež možné nabiť viac ako 300-krát a stále uchovávajú 80 % svojej pôvodnej kapacity.

Záruka a záruka
Titan Power porazí vašu starú batériu alebo vaše peniaze späť. Tvrdenia o produkte znejú príliš dobre, aby to bola pravda? Titan Power je jediná spoločnosť, ktorá podporuje všetky airsoftové produkty s 1 ročnou zárukou.

Jediná airsoftová batéria vyrobená v USA s ročnou zárukou. Batérie Titan Power majú výkon, vysokú kapacitu a spoľahlivosť potrebnú na to, aby sa vaša batéria stala súčasťou vašej výbavy, nie spotrebným materiálom. Rýchla inovácia s prísnym zabezpečením kvality prináša hráčom airsoftu riešenie napájania, ktoré si vyžaduje len veľmi malú pozornosť na udržanie dlhej životnosti používania. Americký tím vlastníkov, inžinierov a výrobných zamestnancov miluje airsoft a dúfa, že vášeň jasne žiari každým produktom.

Poštovné:
BalíkoBOX Slovenská pošta
2,55 €

Objednaný tovar sa snažíme vyexpedovať do 1 - 2 pracovných dní a balík sa doručuje 24 hodín od vyzdvihnutia zásielky u nás (počas pracovných dní).
Zásielka bude doručená do zvoleného BalíkoBOXu Slovenskej pošty. O uložení zásielky v BalíkoBOXe budete informovaní. 

Slovenská pošta (ostáva na pošte)
2,65 €

Objednaný tovar sa snažíme vyexpedovať do 1 - 2 pracovných dní a kuriér následne doručuje balík do 24 hodín od vyzdvihnutia zásielky u nás (počas pracovných dní).
Vaša zásielka bude doručená na Vami zvolenú doručovaciu poštu. O uložení zásielky na pošte budete informovaní len SMS správou.

PACKETA.sk
2,85 €

Balik bude doručený  na  adresu zvoleného výdajného miesta Packeta.sk. Zoznam výdajných miest. Maximálna hmotnosť prepravovaného balíka je 10kg. Dodacia lehota do výdajného miesta od podania je zvyčajne do 24 hodín .

DPD kuriér (doručenie domov)
3,30 €

Objednaný tovar sa snažíme vyexpedovať do 1 - 2 pracovných dní a kuriér následne doručuje balík do 24 hodín od vyzdvihnutia zásielky u nás (počas pracovných dní). Balik je doručený  na  adresu uvedenú v objednávke.

EXPRES kuriér (doručenie domov)
3,85 €

Objednaný tovar sa snažíme vyexpedovať do 1 - 2 pracovných dní a kuriér následne doručuje balík do 24 hodín od vyzdvihnutia zásielky u nás (počas pracovných dní). Balik je doručený  na  adresu uvedenú v objednávke.

Osobné prevzatie Prešov, OC MAX
0,00 €

Odber na pobočke ZOC MAX pri FastFoode Vihorlatská 1 080 01 Prešov.

Osobné prevzatie Žilina, OC MAX
0,00 €

Odber na pobočke ZOC MAX Žilina Prielohy 979/10 010 01 Žilina.

Osobné prevzatie Michalovce
0,00 €

Odber na pobočke Pasáž č.2 vedľa predajne Antonič 071 01 Michalovce.

Forma platby:
Platba kartou v mobilnej aplikácii
0,00 €
Platba kartou
0,00 €

Zaplatite kartou pri prevzatí tovaru v BalíkoBOXe

Platba na dobierku
0,95 €
Prevodný príkaz
0,00 €
Platba v hotovosti, kartou
0,00 €

Zaplatíte v hotovosti alebo pomocou karty na zvolenej predajni.

Quatro online platba na splátky
0,00 €

Objednaný tovar expedujeme do 1-2 pracovných dní.

V prípade vypredania skladových zásob dodávame do 30 dní (ak to má výrobca skladom).

Pripravenú zásielku preberá u nás Vami zvolený dopravca, ktorý ju doručí až k Vám na základe prepravných podmienok a cien, ktoré nájdete TU.

Ak Vám tovar nevyhovuje, či potrebujete vymeniť veľkosť, farbu, typ, prevedenie, druh stačí vytlačiť protokol na výmenu, alebo na vrátenie tovaru a postupovať podľa pokynov, ktoré sú k dispozícii TU.

Súvisiace produkty
Nabíjačka batérii Digital Charger Lithium Ion Titan Power

Nabíjačka batérii Digital Charger Lithium Ion Titan Power

zároveň kontrola kapacity batérie v teréne

42,95 €
Vypredané
Quatro