Batéria Nunchuck Li-Ion 11,1V 3000 mAh Tamiya Titan Power

Lithium Ion nunčák - dlhá životnosť, veľká kapacita, odolnosť a malé rozmery Čítať viac …

Batéria Nunchuck Li-Ion 11,1V 3000 mAh Tamiya Titan Power

Lithium Ion nunčák - dlhá životnosť, veľká kapacita, odolnosť a malé rozmery Čítať viac …

E-shop:
Vypredané
Predajňa Prešov:
Nedostupné
Predajňa Žilina:
Nedostupné
Cena s DPH:
46,95 €
Cena za:
1 ks
Cena bez DPH:
39,13 €
DPH:
20,0 %
Séria/Značka:
Titan Power
Kód:
TP.1156.111.3000+0
Záruka:
12 mesiacov
Typ:
Li-Ion
Strážny pes

Chcete byť informovaný keď k nám dorazí tovar? Zadajte svoju emailovú adresu a my Vás budeme informovať.

Titan Power Lithium Ion 11,1V Tamiya 3000 mAh Nunchuck Battery 

  • typ batérie: Li-Ion 11,1V 3000 mAh NUNCHUCK (nunčák)
  • malý konektor - Tamiya Small Type
  • verzia batérie: 16C (ekvivalent 1600 mAh 30C)
  • rozmery a váha batérie: 13,3 x Ø1,9 cm + 6,7 x Ø1,9cm
  • hmotnosť: cca. 151 gramov
  • CE - povolené/schválene pre Európu
  • RoHS
  • Made in USA - Vyrobené v USA

Malé rozmery, veľká kapacita a hlavne menej starostlivosti v porovnaní s verziou Li-PO.

Od výroby je na batérii Tamiya konektor. V prípade potreby nie je problém vymeniť za T-Plug konektor Male a Female.

Akú nabíjačku mám použiť pre lítium-iónovu batériu?
Našťastie sa lítium-iónové batérie dajú nabíjať presne tou istou nabíjačkou a s rovnakými nastaveniami, aké používate na LiPo batérie. Zvyčajne ich nabíjame o niečo pomalšie ako LiPo (0,5 až 1C), aby sme dosiahli maximálny výkon. Odporúčame, aby sa vždy nabíjali vyvážene (balanced) pri Li-Po nabíjačkach na 1,5 A.

Takže áno, určite sa dajú použiť aj štandardné LiPo nabíjačky!

Nenechávajte nabíjačku mimo dozoru, aby sa predišlo zbytočným problémom. Nikdy nepoužívať poškodené články! Vyhnite sa dlhým nabíjaniam a vybíjaniam článkov. V prípade problému okamžite odpojiť nabíjaču zo siete a batériu od nabíjačky.

VAROVANIE: Nikdy nenechávajte nabíjanú batériu bez dozoru. Vždy sa uistite, že je batéria na nehorľavom povrchu. Počas nabíjania skontrolujte, či je puzdro uzatvorené. Toto puzdro je určené na zníženie pravdepodobnosti poškodenia v prípade požiaru batérie.

Koľko cyklov možno očakávať od týchto batérií?
Životnosť závisí od štýlu používania, nižšie sú pokyny a výsledkom by malo byť približne 70 % až 80 % pôvodnej kapacity:
Viac ako 500 cyklov – ľahké použitie: nízka rýchlosť vybíjania (<1C), udržiavanie nabitia medzi 10 % a 90 %, správne skladovanie balenia, keď sa nepoužíva (približne 30 % SOC).
300 cyklov - štandardné použitie: nad maximálnymi rýchlosťami vybíjania, ukončenie používania balenia na 10 % (asi 2,9 V), správne skladovanie balenia, keď sa nepoužíva (asi 30 % SOC).
100 cyklov – náročné používanie: konzistentné používanie pri maximálnych rýchlostiach vybíjania, prechod na minimálne napätie počas používania, skladovanie pri plnej alebo prázdnej kapacite atď.
<100 cyklov – nadmerné používanie: dôsledné používanie nad rámec maximálnych rýchlostí vybíjania, prechod na minimálne napätie počas používania, skladovanie s plnou alebo prázdnou kapacitou atď.

Bez nafukovania a vydutín:
Batérie Titan Power sa nikdy nenafúknu a nestanú sa nebezpečnými, ako napríklad LiPO-ové batérie, ktoré boli buď zanedbané, alebo jednoducho zostarli v priebehu času.

Žiadna pamäť:
Batérie Titan Power je možné nabíjať vybité, alebo takmer plné bez poškodenia batérie. Aj keď je batéria takmer vybitá a zariadenie nemôže cyklovať, batéria je stále v bezpečnom prevádzkovom rozsahu a možno ju bezpečne nabiť späť na 100 %.

Viac energie:
Počnúc rokom 2020 produktový rad Titan Power prekonáva VŠETKY airsoftové batérie s rovnakou alebo vyššou rýchlosťou streľby a rovnakou alebo vyššou odozvou spúšte pri porovnaní podobného napätia a podobnej veľkosti.

Väčšia kapacita:
Batérie Titan Power dokážu uložiť v priemere 2-5 krát viac energie ako iné airsoftové batérie, vďaka čomu budete v hre dlhšie.

Žiadne vyblednutie / trvá navždy
Batérie Titan Power vydržia nabité mesiace a stále sú pripravené na použitie v deň hry. Extrémnym príkladom je balenie používané na testovanie, nabité v roku 2012, ktoré si v roku 2018 stále udrží 88 % svojej životnosti. Tieto balenia je tiež možné nabiť viac ako 300-krát a stále uchovávajú 80 % svojej pôvodnej kapacity.

Záruka a záruka
Titan Power porazí vašu starú batériu alebo vaše peniaze späť. Tvrdenia o produkte znejú príliš dobre, aby to bola pravda? Titan Power je jediná spoločnosť, ktorá podporuje všetky airsoftové produkty s 1 ročnou zárukou.

Jediná airsoftová batéria vyrobená v USA s ročnou zárukou. Batérie Titan Power majú výkon, vysokú kapacitu a spoľahlivosť potrebnú na to, aby sa vaša batéria stala súčasťou vašej výbavy, nie spotrebným materiálom. Rýchla inovácia s prísnym zabezpečením kvality prináša hráčom airsoftu riešenie napájania, ktoré si vyžaduje len veľmi malú pozornosť na udržanie dlhej životnosti používania. Americký tím vlastníkov, inžinierov a výrobných zamestnancov miluje airsoft a dúfa, že vášeň jasne žiari každým produktom.

Poštovné:
BalíkoBOX Slovenská pošta
2,55 €

Objednaný tovar sa snažíme vyexpedovať do 1 - 2 pracovných dní a balík sa doručuje 24 hodín od vyzdvihnutia zásielky u nás (počas pracovných dní).
Zásielka bude doručená do zvoleného BalíkoBOXu Slovenskej pošty. O uložení zásielky v BalíkoBOXe budete informovaní. 

Slovenská pošta (ostáva na pošte)
2,65 €

Objednaný tovar sa snažíme vyexpedovať do 1 - 2 pracovných dní a kuriér následne doručuje balík do 24 hodín od vyzdvihnutia zásielky u nás (počas pracovných dní).
Vaša zásielka bude doručená na Vami zvolenú doručovaciu poštu. O uložení zásielky na pošte budete informovaní len SMS správou.

PACKETA.sk
2,85 €

Balik bude doručený  na  adresu zvoleného výdajného miesta Packeta.sk. Zoznam výdajných miest. Maximálna hmotnosť prepravovaného balíka je 10kg. Dodacia lehota do výdajného miesta od podania je zvyčajne do 24 hodín .

DPD kuriér (doručenie domov)
3,30 €

Objednaný tovar sa snažíme vyexpedovať do 1 - 2 pracovných dní a kuriér následne doručuje balík do 24 hodín od vyzdvihnutia zásielky u nás (počas pracovných dní). Balik je doručený  na  adresu uvedenú v objednávke.

EXPRES kuriér (doručenie domov)
3,85 €

Objednaný tovar sa snažíme vyexpedovať do 1 - 2 pracovných dní a kuriér následne doručuje balík do 24 hodín od vyzdvihnutia zásielky u nás (počas pracovných dní). Balik je doručený  na  adresu uvedenú v objednávke.

Osobné prevzatie Prešov, OC MAX
0,00 €

Odber na pobočke ZOC MAX pri FastFoode Vihorlatská 1 080 01 Prešov.

Osobné prevzatie Žilina, OC MAX
0,00 €

Odber na pobočke ZOC MAX Žilina Prielohy 979/10 010 01 Žilina.

Forma platby:
Platba kartou v mobilnej aplikácii
0,00 €
Platba kartou
0,00 €

Zaplatite kartou pri prevzatí tovaru v BalíkoBOXe

Platba na dobierku
0,95 €
Prevodný príkaz
0,00 €
Platba v hotovosti, kartou
0,00 €

Zaplatíte v hotovosti alebo pomocou karty na zvolenej predajni.

Quatro online platba na splátky
0,00 €

Objednaný tovar expedujeme do 1-2 pracovných dní.

V prípade vypredania skladových zásob dodávame do 30 dní (ak to má výrobca skladom).

Pripravenú zásielku preberá u nás Vami zvolený dopravca, ktorý ju doručí až k Vám na základe prepravných podmienok a cien, ktoré nájdete TU.

Ak Vám tovar nevyhovuje, či potrebujete vymeniť veľkosť, farbu, typ, prevedenie, druh stačí vytlačiť protokol na výmenu, alebo na vrátenie tovaru a postupovať podľa pokynov, ktoré sú k dispozícii TU.

Súvisiace produkty
Nabíjačka batérii Digital Charger Lithium Ion Titan Power

Nabíjačka batérii Digital Charger Lithium Ion Titan Power

zároveň kontrola kapacity batérie v teréne

42,95 €
Vypredané
Quatro