Airsoft Rifle STEYR AUG A3 MP Mannlicher Proline AEG 6mm

doprava zadarmo

PROFI airsoftka s tlmičom Čítať viac …

Airsoft Rifle STEYR AUG A3 MP Mannlicher Proline AEG 6mm

doprava zadarmo

PROFI airsoftka s tlmičom Čítať viac …

E-shop:
Skladom
Predajňa Prešov:
Nedostupné
Predajňa Žilina:
Nedostupné
Cena s DPH:
259,95 €
Cena za:
1 ks
Cena bez DPH:
216,63 €
DPH:
20,0 %
Tento tovar je predajný len osobám nad 18 rokov!
Bližšie informácie ohľadom dodania v obchodných podmienkach.
Séria/Značka:
ASG Action Sports Games
Kód:
ASG.17936+0
Záruka:
24 mesiacov

Airsoftová parádička urobená rakúskej modernej útočnej pušky Steyr Mannlicher vo verzii Proline AUG A3 MP.

Dánska firma ASG má pod palcom licenciu pre Steyr airsoft repliky. Výbroné prevedenie za super cenu. Útočná puška AUG (Armee Universal Gewehr - univerzálna armádna puška) predstavovala v dobe svojho zavedenia do rakúskeho Bundesheer-u extrémne pokrokovú zbraň. Samotné spojenie plastového tela, usporiadania Bullpup a integrovaného optického zameriavača bolo na prelome 70. a 80. rokov snom mnohých príslušníkov armád po celom svete. Narozdiel od iných bullpup zbraní, kde sa negatívne prejavili isté konštrukčné zákonistosti bullpup-ov sa AUG dočkal pokračovania vo verzii A2 kde bola pevná optika nahradená lištou Picatinni a najnovšie ponúkanou verziou A3. Ide o licencovanú teda presnú kópiu ostrej zbrane vyrobenú z kovu a plastu vo verzii PROLine. Výkon 394 fps je pri 530mm vnútornej hlavni dostačujúci pre presnú streľbu na stredné až dlhé vzdialenosti, na druhej strane je pri kompaktnej dĺžke 805 mm vhodná aj na manévrový boj v budovách.

Niečo z wikipedii.... a ak chcete ešte viac informácie najdete na wikipédii. Steyr AUG je rakúska BullPup útočná puška kalibru 5,56 mm vyvinutá v skorých 70. rokoch firmou Steyr Mannlicher GmbH & Co KG.AUG (Armee Universal Gewehr) čo v preklade znamená univerzálna vojenská útočná puška, bola prijatá rakúskou armádou v roku 1977, kde nahradil starnúcu automatickú útočnú pušku StG 58 kalibru 7,62 mm. Radová výroba začala v roku 1978 a odvtedy je AUG štandardným vybavením rakúskych jednotiek a mnohých policajných útvarov. Takisto bol prijatý vojenskými zložkami Argentíny, Nového Zélandu, Bolívie, Ekvádoru, Írska, Luxemburska, Saudskej Arábie, Tuniska, Pakistanu a v roku 1988 tiež americkou agentúrou ICE (Immigration and Customs Enforcement).

Model je určený hlavne pokročilým hráčom. Puška je vyrobená z kovu a plastu, aj originál má v podstate "plastové" telo. Kto má rád tento typ zbrane, v tejto cene za tú kvalitu je to peckové.
Celková hmotnosť je viac ako  3,8 kila, slušná dávka záťaže. Zásobník je typu HiCap na cca. 300 BBčiek a je bežne dostupný napr. TU.  Model zbrane má nastaviteľný HopUp a integrovanú RIS lištu 21/22, pre prípadne osadenie ďalšieho taktického príslušenstva.
Presný rozmer lišty je 21,3 až 21,5 mm, čo je podľa amerického štandardu. Kto počíta menší rozmer, tak uvádza 21mm a kto väčší rozmer, tak uvádza 22mm. Takže 21 mm a 22 mm je to to isté!

Balenie obsahuje: airsoft repliku Steyr Mannlicher AUG A3 MP Proline a zásobník.
Ako všetky profi airsoft zbrane, nemá v balení nabíjačku batérie ani samotnú batériu. Doporučená batéria od výrobcu napr. ASG 17206. Nabíjacie časy batérii nájdete aj na našej stránke.
V našom eshope dostanete záruku na airsoft 24 mesiacov ( na rozdiel od iných.... )
Doporučené strelivo do tejto zbrane je gramáž od 0,20g , 0,23g , 0,25g a aj ťažšie môže napr. 0,28g. Zásobníky typu LowCap a MidCap sa lepšie plnia pomocou rýchloplničiek na BBčka.
Podľa platných zákonov, by mali zbrane počas prevozu a presunu byť neviditeľné, čiže zamaskované. K tomu sú vhodné rôzne prepravné púzdra , vďaka ktorým sú zbrane neviditeľné a zároveň ochránené pred poškodením.

Sprievodný text v anglickom jazyku:

*New updated version comes with a MOSFET*

This Proline Steyr AUG A3 MP (Multi Purpose) is a specialized version of the famed Austrian firearm with many refinements and enhancements compared to our Sportline guns. Most noticeable is the many rail mounted on different parts of the Airsoft gun. A total of 9 rails are present of which 7 is removable allowing the operator to only mount the rails needed saving on weight and keeps the gun looking stylish. Internally is a version 3 gearbox with 7mm bearings and high quality gears and piston. The gearbox has a quick change spring feature that allows for a fast change in muzzle velocity should the circumstances demand it. The gun shoots 120 m/s (394 fps) out of the box and can be upgraded with ULTIMATE parts if desired.
The AUG A3 MP is a compact Airsoft weapon with a full length barrel (530mm) giving long range rifle accuracy in a CQB sized gun, making this Steyr AUG the ideal multi mission Airsoft gun.
 

Available magazines:

45 rd. Low-cap ref.17975

300 rd. High-cap, black, ref. 16537

300 rd. High-cap, tan, ref. 18581

  
Features:

  • Textured grip and stock accents

  • QD sling mounts

  • 9 Rails (7 removable)

  • Continuous top rail

  • Redesigned charging-handle (to match the real firearm)

  • Inner barrel length is 530 mm (21,2”)

  • Removable barrel extension tube with 14 mm CCW threading (it covers an extended inner barrel)

  • Quick spring change gearbox

  • 300 rd. hi cap magazine

Príncíp: AEG elektrika 6mm
Dĺžka repliky (hlavne): 775 (530) mm
Hmotnosť: reálne odvážené - 3830 g
Hop up: áno - nastaviteľný
Blowback: nie
Maximálna energia: reálne namerané s 0,20g BBčkou - 1,4J
Úsťová rýchlosť: reálne namerané s 0,20g BBčkou - 120 m/s
Úsťová rýchlosť: reálne namerané s 0,20g BBčkou - 394 Fps
Režim streľby: full - semi auto
GearBox: 
Zásobník: plastový HiCap 300
Poštovné:
BalíkoBOX Slovenská pošta
2,55 €

Objednaný tovar sa snažíme vyexpedovať do 1 - 2 pracovných dní a balík sa doručuje 24 hodín od vyzdvihnutia zásielky u nás (počas pracovných dní).
Zásielka bude doručená do zvoleného BalíkoBOXu Slovenskej pošty. O uložení zásielky v BalíkoBOXe budete informovaní. 

Slovenská pošta (ostáva na pošte)
2,65 €

Objednaný tovar sa snažíme vyexpedovať do 1 - 2 pracovných dní a kuriér následne doručuje balík do 24 hodín od vyzdvihnutia zásielky u nás (počas pracovných dní).
Vaša zásielka bude doručená na Vami zvolenú doručovaciu poštu. O uložení zásielky na pošte budete informovaní len SMS správou.

PACKETA.sk
2,85 €

Balik bude doručený  na  adresu zvoleného výdajného miesta Packeta.sk. Zoznam výdajných miest. Maximálna hmotnosť prepravovaného balíka je 10kg. Dodacia lehota do výdajného miesta od podania je zvyčajne do 24 hodín .

DPD kuriér (doručenie domov)
3,30 €

Objednaný tovar sa snažíme vyexpedovať do 1 - 2 pracovných dní a kuriér následne doručuje balík do 24 hodín od vyzdvihnutia zásielky u nás (počas pracovných dní). Balik je doručený  na  adresu uvedenú v objednávke.

EXPRES kuriér (doručenie domov)
3,85 €

Objednaný tovar sa snažíme vyexpedovať do 1 - 2 pracovných dní a kuriér následne doručuje balík do 24 hodín od vyzdvihnutia zásielky u nás (počas pracovných dní). Balik je doručený  na  adresu uvedenú v objednávke.

Osobné prevzatie Prešov, OC MAX
0,00 €

Odber na pobočke ZOC MAX pri FastFoode Vihorlatská 1 080 01 Prešov.

Osobné prevzatie Žilina, OC MAX
0,00 €

Odber na pobočke ZOC MAX Žilina Prielohy 979/10 010 01 Žilina.

Osobné prevzatie Michalovce
0,00 €

Odber na pobočke Pasáž č.2 vedľa predajne Antonič 071 01 Michalovce.

Forma platby:
Platba kartou v mobilnej aplikácii
0,00 €
Platba kartou
0,00 €

Zaplatite kartou pri prevzatí tovaru v BalíkoBOXe

Platba na dobierku
0,95 €
Prevodný príkaz
0,00 €
Platba v hotovosti, kartou
0,00 €

Zaplatíte v hotovosti alebo pomocou karty na zvolenej predajni.

Quatro online platba na splátky
0,00 €

Objednaný tovar expedujeme do 1-2 pracovných dní.

V prípade vypredania skladových zásob dodávame do 30 dní (ak to má výrobca skladom).

Pripravenú zásielku preberá u nás Vami zvolený dopravca, ktorý ju doručí až k Vám na základe prepravných podmienok a cien, ktoré nájdete TU.

Ak Vám tovar nevyhovuje, či potrebujete vymeniť veľkosť, farbu, typ, prevedenie, druh stačí vytlačiť protokol na výmenu, alebo na vrátenie tovaru a postupovať podľa pokynov, ktoré sú k dispozícii TU.

Doplňujúce produkty
Airsoft zásobník Steyr AUG AEG LowCap 45 Plast

Airsoft zásobník Steyr AUG AEG 45 LowCap Plast

Airsoft zásobník plastový LowCap AEG typu Steyr AUG

14,95 €
Skladom
ASG Strike Systems Batéria 2-Split Li-PO 7,4V 1300 mAh

ASG Strike Systems Batéria 2-Split Li-PO 7,4V 1300 mAh

Delená "nunčáková" batéria s kapacitou pre M90 až M120.

18,95 €
Skladom
Quatro