PCP High Pressure Compressor Borner kompresor GX-E-CS3

doprava zadarmo

Plnenie tlakových nádob a PCP vzduchoviek jednoducho a cenovo dostupne. Čítať viac …

PCP High Pressure Compressor Borner kompresor GX-E-CS3

doprava zadarmo

Plnenie tlakových nádob a PCP vzduchoviek jednoducho a cenovo dostupne. Čítať viac …

E-shop:
Skladom
Predajňa Prešov:
Skladom
Predajňa Žilina:
Skladom
Cena s DPH:
595,00 €
Cena za:
1 ks
Cena bez DPH:
495,83 €
DPH:
20,0 %
Séria/Značka:
Borner
Kód:
SUD.GX-E-CS3+0
Záruka:
24 mesiacov

BORNER PCP High Compressor 12V DC/ 4500 PSI GX-E-CS3 

Doporučujeme do pozornosti recenziu priamo od zákazníka na vedľajšom TAB - Technické parametre.

Kompresory BORNER sú navrhnuté a vyrobené v mimoriadnej kvalite za vynikajúcu cenu. 

Kompresor GX-E-CS3 má nastavenie hodnoty autostopu a zabudovaný filter vzduch. Plnenie pušky, alebo tlakovej nádoby je bezpečné a bezproblémové s automatickým vypínaním, ktoré užívateľ nastaví na požadovaný tlak. Keď kompresor dosiahne nastavený plniaci tlak, automaticky sa vypne. Chladiace ventilátory zostanú v chode, aby kompresor ochladili.

Tento malý prenosný kompresor môže v prípade potreby naplniť vašu vzduchovku PCP priamo na 4500 psi. Kompresor Borner GX-E-CS3 dokáže naplniť vašu PCP vzduchovku  pomocou priloženej trafo stanice, alebo zo zdroja 12V DC (napríklad 12 V štartovacia batéria bežného vozidla.) Čas plnenie bežnej PCP vzuchovky je 5-12 minút. Treba však mať na zreteli, že sa nejedná o plnohodnotnú náhradu za veľké kompresory určené na priemyselné plnenie veľkých tlakových fliaš. Tento kompresor je menší, pomalší a nie je navrhnutý tak, aby bežal bez prestávky dlhšie ako 15 minút, no aj napriek tomu je to v pomere cena/výkon absolútna jednotka.

Kompresor je chladený vzduchom a môže pracovať až 15 minút čo je viac ako dosť času na naplnenie väčšiny PCP vzduchoviek. Po tomto čase je potrebné kompresor zastaviť a nechať interné chladenie ventilátorom bežať ďalej, aby sa jednotka ochladila. Po 15 minútach chladenia je možné znovu pokračovať v plnení.

Vyskúšajte si slobodu možnosti plniť si vlastnú vzduchovku PCP, kedykoľvek budete chcieť. Je to ako byť schopný vyrobiť si pre svoje auto vlastný benzín. Je to naozaj skvelý pocit.

Obsah balenia:  vysokotlaký kompresor GX-E-CS3,  sieťový dapatér, súpravu náradia, náhradné diely a tubu s náhradnou náplňou.

Celková váha balenia kompresora - 11,1 kg.

napájanie: 240V - 12V  
maximálny  tlak: 4500 PSI
maximálny tlak: 300 BAR
kontrola plnenia: auto - stop  
náhradné tesnenia: áno  
hlučnosť: 75 dB
prietok vzduchu: 8 Litrov min.

Dobrý deň,
    cca pred 3 týždňami som zakúpil u Vás kompresor PCP Borner GX-E-CS3.
 Keď som s Vami predtým konzultoval, tak ste zatiaľ nemali podrobnejšie informácie o tomto stroji.
 Chcel by som sa preto podeliť so skúsenosťami, ktoré zatiaľ mám.

Ad 1.  
         Je to novšia verzia oproti videám z webu. Už neobsahuje olejovú náplň, ktorú treba nalievať do komory kompresora, iba nejaké teflonové mazivo, (priložené),  ktorým je potreba po nejakom čase, odhadujem cca asi 100 hodinách prevádzky premazať piest kompresora.
Netreba externý filter lebo tento je už aj s odkalovačom vody integrovaný do skrinky, takže otočná hadica je oproti prvým verziám ukončená už iba rýchlospojkou bez filtračného hranolu pred ňou ako to mali tie staršie.
Manuál je iba v angličtine a obrázkovom čínskom písme ... čo je škoda, ak by ste mali záujem by som sa pokúsil by som sa preložiť anglickú časť ak ju už niekde nemáte. Na krabici je síce nápis Made in China ... ale prevedenie je veľmi kvalitné na číňanov ( podľa mojich skúseností s inými podobnými produktami ... ???? )

Ad 2.
         Bol som neskutočne prekvapený nízkou hlučnosťou. Priložený priemyselný zdroj  220V/12V má vlastný ventilátor - po zapnutí sa rozbehne a jemne šumí ... oveľa menej ako napr. notebook.
Dtto vlastný kompresor má 3 ventilátory ... ktoré sa spustia ihneď po zapnutí hl.vypínača -  tie fučia dosť ale stále je to cca podstatne menej ako napr. vysavač. Nemajú reguláciu, idú počas  celého chodu kompresora.

Ad 3.
        Po počiatočnom otestovaní tlakovania na záslepku pre zabehnutie mazania som tlakovanie odskúšal na airsoft HPA fľaši 0,79 litra 200 bar (3000 psi) (26 ci) a robil ho na 2x lebo doporučujú maximálnu prevádzku v kuse 15 minút. Hlučnosť sa nezmenila, pridalo sa iba klapanie piestu, ktorý sa pohybuje rýchlosťou cca 4-5 kmitov za sekundu.
V druhej miestnosti v byte to už skoro ani nepočuť ... takže je to bezproblémovo schopné aj prevádzky v byte bez otravovania členov domácnosti.

Prvé tlakovanie z 0-100 bar (1500 psi) trvalo cca 10 minút 30 sekúnd, druhé tlakovanie z 100 bar na 200 (z 1500 na 3000 psi) bar trvala 10 minút.
Celú veľkú fľašu 0,79 litra teda natlakovalo z nuly na 200 bar dokopy za 20 minút 30 sekúnd. + 7 minútová prestávka na chladenie medzi tlakovaniami.
Podľa časov pri tlakovaní do 200 bar so zvyšujúcim tlakom sa nemení výstupný výkon ktorý vychádza na cca 7,94 litra vysokotlaku/min.
Tlakovanie na 300 bar na PCP vzduchovke som zatiaľ neskúšal.

Teplota výstupného chladiaceho vzduchu dosiahla po cca 10 minútach tlakovania max. 31 st.C ... Chladenie 7 minút s vypnutým tlakovaním ju stlačilo na 25 st.C.
Z odkalovača po tých 20 minútach odišlo cca 1 cm3 vody.

Zatiaľ to teda vyzerá dobre - pokiaľ to bude takto fungovať aj naďalej tak som spokojný a odporúčam ho viac ako nejaké iné trochu lacnejšie čínske bastle
s vodným chladením. Váhove a rozmerove je to vynikajúce na prepravu ... auto úplne v pohode a v ruksaku to tiež nie je žiadny veľký problém.
Na strelnicu zatiaľ moc kvôli Covidu nemôžeme ... takže dlhodobejšie skúsenosti budú asi až v lete.

S pozdravom a prianím pekného dňa

Zdeněk S.

Poštovné:
BalíkoBOX Slovenská pošta
2,55 €

Objednaný tovar sa snažíme vyexpedovať do 1 - 2 pracovných dní a balík sa doručuje 24 hodín od vyzdvihnutia zásielky u nás (počas pracovných dní).
Zásielka bude doručená do zvoleného BalíkoBOXu Slovenskej pošty. O uložení zásielky v BalíkoBOXe budete informovaní. 

Slovenská pošta (ostáva na pošte)
2,65 €

Objednaný tovar sa snažíme vyexpedovať do 1 - 2 pracovných dní a kuriér následne doručuje balík do 24 hodín od vyzdvihnutia zásielky u nás (počas pracovných dní).
Vaša zásielka bude doručená na Vami zvolenú doručovaciu poštu. O uložení zásielky na pošte budete informovaní len SMS správou.

PACKETA.sk
2,85 €

Balik bude doručený  na  adresu zvoleného výdajného miesta Packeta.sk. Zoznam výdajných miest. Maximálna hmotnosť prepravovaného balíka je 10kg. Dodacia lehota do výdajného miesta od podania je zvyčajne do 24 hodín .

DPD kuriér (doručenie domov)
3,30 €

Objednaný tovar sa snažíme vyexpedovať do 1 - 2 pracovných dní a kuriér následne doručuje balík do 24 hodín od vyzdvihnutia zásielky u nás (počas pracovných dní). Balik je doručený  na  adresu uvedenú v objednávke.

EXPRES kuriér (doručenie domov)
3,85 €

Objednaný tovar sa snažíme vyexpedovať do 1 - 2 pracovných dní a kuriér následne doručuje balík do 24 hodín od vyzdvihnutia zásielky u nás (počas pracovných dní). Balik je doručený  na  adresu uvedenú v objednávke.

Osobné prevzatie Prešov, OC MAX
0,00 €

Odber na pobočke ZOC MAX pri FastFoode Vihorlatská 1 080 01 Prešov.

Osobné prevzatie Žilina, OC MAX
0,00 €

Odber na pobočke ZOC MAX Žilina Prielohy 979/10 010 01 Žilina.

Osobné prevzatie Michalovce
0,00 €

Odber na pobočke Pasáž č.2 vedľa predajne Antonič 071 01 Michalovce.

Forma platby:
Platba kartou v mobilnej aplikácii
0,00 €
Platba kartou
0,00 €

Zaplatite kartou pri prevzatí tovaru v BalíkoBOXe

Platba na dobierku
0,95 €
Prevodný príkaz
0,00 €
Platba v hotovosti, kartou
0,00 €

Zaplatíte v hotovosti alebo pomocou karty na zvolenej predajni.

Quatro online platba na splátky
0,00 €

Objednaný tovar expedujeme do 1-2 pracovných dní.

V prípade vypredania skladových zásob dodávame do 30 dní (ak to má výrobca skladom).

Pripravenú zásielku preberá u nás Vami zvolený dopravca, ktorý ju doručí až k Vám na základe prepravných podmienok a cien, ktoré nájdete TU.

Ak Vám tovar nevyhovuje, či potrebujete vymeniť veľkosť, farbu, typ, prevedenie, druh stačí vytlačiť protokol na výmenu, alebo na vrátenie tovaru a postupovať podľa pokynov, ktoré sú k dispozícii TU.

Podobné produkty
PCP Borner Hand Pump Ručná pumpa Airgun GX-H-C1

PCP Borner náhradná hadička ku pumpe GX-H-C1

hadička s koncovkami k PCP ručnej pumpe

9,95 €
Skladom
Airgun Náhradná náplň Silica Dry Pack

Airgun Náhradná náplň Silica Dry Pack

Náplň pre suchý filter do ručnej PCP pumpy

13,95 €
Skladom
Prepúšťacia tlaková hadica Walther Rotex Quick Fill tube

Prepúšťacia tlaková hadica Walther Rotex Quick Fill tube

Prepúšťacia hadica potrebná pri plnení tlakového valca

44,95 €
Skladom
PCP Hand Pump Borner Ručná pumpa RHP-1B PCP Airgun doprava zadarmo

PCP Hand Pump Borner Ručná pumpa RHP-1B PCP Airgun

Ručná pumpa ku kompresným vzduchovkám

89,95 €
Skladom
PCP Remington Hand Pump Ručná pumpa Airgun doprava zadarmo

PCP Remington Hand Pump Ručná pumpa Airgun RHP-BFS

ručná pumpa ku kompresným vzduchovkám

119,95 €
Skladom
Quatro