Airsoft Sniper Well G22 MB04D GNB Black 6mm DEKORAČNÁ ZĽAVA

doprava zadarmo

Airsoft Sniper Well G22 MB04D GNB Black 6mm Čítať viac …

Airsoft Sniper Well G22 MB04D GNB Black 6mm DEKORAČNÁ ZĽAVA

doprava zadarmo

Airsoft Sniper Well G22 MB04D GNB Black 6mm Čítať viac …

E-shop:
Vypredané
Predajňa Prešov:
Nedostupné
Predajňa Žilina:
Nedostupné
Cena s DPH:
3 705 Kč
Cena za:
1 ks
Cena bez DPH:
3 088 Kč
DPH:
20,0 %
Tento tovar je predajný len osobám nad 18 rokov!
Bližšie informácie ohľadom dodania v obchodných podmienkach.
Séria/Značka:
WELL
Kód:
WEL-03-000735-DEKO
Strážny pes

Chcete byť informovaný keď k nám dorazí tovar? Zadajte svoju emailovú adresu a my Vás budeme informovať.

Čínska firma Well je preborníkom vo výrobe lacných, spoľahlivých a výkonných odstreľovačiek. Najznámejší je model MB 01 resp. L96. Po tomto modeli druhá najvyznamnejšia vychytávka je model pod označením MB04 resp. podľa originálneho označenia G22. Výborne spracovaná a zároveň výkonná Full Metal sniperka, replika.
Replika je v kompletnom sete, všetko čo potrebujete je v "krabici". Puškohľad 3-9 x 40, montážne krúžky ku puškohľadu, ochranné krytky na puškohľad, Bipod dvojnožka s nastaviteľnou výškou, zásobník, taktický popruh, rýchlonabíjačku BBčiek, vyterák hlavne a malý balíček testovacích BBčiek.
Pažba je plastová a hlavne nastaviteľná t.j. posuvná. Spúšťací mechanizmus je kovový a piest je hliníkový, ktorý je vyrobený na CNC obrábacom stroji. Pažbenie je tak ako na originály z odolného plastu. Úsťová rýchlosť 470-490 FPS. Samotná hlaveň je dlhá 500 mm, čo v spojení s HopUpom zaisťuje vysokú presnosť. Doporučujeme strelivo ťažšieho kalibru a to minimálne 0,28g a viac. Čím ťažšia BBčka tým presnejšia avšak s o niečo kratším dostrelom. Celkový dostrel je minimálne 60 metrov, v závislosti od použitého streliva a poveternostných podmienok.
Puška "Sniperka" je vhodná tak ako pre začiatočníkov, tak aj pre pokročilých hráčov. Tento model je v klasickom čiernom vyhotovení.
Balenie obsahuje: Well MB04 GNB, rýchlonabíjačku, puškohľad 3- 9 x 40, krytky na gumke na puškohľad, taktický popruh, Bipod - dvojnožka, zásobník, vyterák hlavne, montážne krúžky na puškohľad a malý balíček testovacích BBčiek.

DEKORAČNÁ ZĽAVA!

     Na základe Vašich žiadostí sme pre Vás pripravili možnosť zakúpiť si vybrané modely airsoftových zbraní v takzvanej dekoračnej zľave. Dekoračná zľava je určená pre tých zákazníkov ktorý chcú zbraň používať výhradne na dekoračné účely, alebo plánujú na zbrani vykonať zásahy ( tuning ) ktoré sú v rozpore so zárukou.

     Dekoračná zbraň je pri predaji plne funkčná, ale jej diely a príslušenstvo nemusia zodpovedať bežnej kvalite, to môže spôsobiť nesprávnu funkčnosť, alebo nefunkčnosť zbrane a príslušenstva. Z tohto dôvodu si zákazník uplatnuje na zbraň dekoračnú zľavu. Predávajúci nezodpovedá za vadu pre ktorú je zbraň a jej príslušenstvo predávané za nižšiu cenu.

Príncíp: Plyn GNB 6mm
Dĺžka repliky: 1180 mm
Dĺžka hlavne: 500 mm
Hmotnosť: 4500 g
Hop up: áno - nastaviteľný
Energia: 1,8 J
Úsťová rýchlosť: reálne namerané s 0,20 BBčkou cca. 140-150 m/s
Úsťová rýchlosť: reálne namerané s 0,20 BBčkou cca. 470-490 Fps
Doporučené strelivo: 0,28g, 0,30g a 0,36g BB
Zásobník: 28 BB
Prevedenie: kov + plast
Poštovné:
BalíkoBOX Slovenská pošta
63 Kč

Objednaný tovar sa snažíme vyexpedovať do 1 - 2 pracovných dní a balík sa doručuje 24 hodín od vyzdvihnutia zásielky u nás (počas pracovných dní).
Zásielka bude doručená do zvoleného BalíkoBOXu Slovenskej pošty. O uložení zásielky v BalíkoBOXe budete informovaní. 

Slovenská pošta (ostáva na pošte)
65 Kč

Objednaný tovar sa snažíme vyexpedovať do 1 - 2 pracovných dní a kuriér následne doručuje balík do 24 hodín od vyzdvihnutia zásielky u nás (počas pracovných dní).
Vaša zásielka bude doručená na Vami zvolenú doručovaciu poštu. O uložení zásielky na pošte budete informovaní len SMS správou.

PACKETA.sk
70 Kč

Balik bude doručený  na  adresu zvoleného výdajného miesta Packeta.sk. Zoznam výdajných miest. Maximálna hmotnosť prepravovaného balíka je 10kg. Dodacia lehota do výdajného miesta od podania je zvyčajne do 24 hodín .

DPD kuriér (doručenie domov)
82 Kč

Objednaný tovar sa snažíme vyexpedovať do 1 - 2 pracovných dní a kuriér následne doručuje balík do 24 hodín od vyzdvihnutia zásielky u nás (počas pracovných dní). Balik je doručený  na  adresu uvedenú v objednávke.

EXPRES kuriér (doručenie domov)
95 Kč

Objednaný tovar sa snažíme vyexpedovať do 1 - 2 pracovných dní a kuriér následne doručuje balík do 24 hodín od vyzdvihnutia zásielky u nás (počas pracovných dní). Balik je doručený  na  adresu uvedenú v objednávke.

Osobné prevzatie Prešov, OC MAX
0 Kč

Odber na pobočke ZOC MAX pri FastFoode Vihorlatská 1 080 01 Prešov.

Osobné prevzatie Žilina, OC MAX
0 Kč

Odber na pobočke ZOC MAX Žilina Prielohy 979/10 010 01 Žilina.

Osobné prevzatie Michalovce
0 Kč

Odber na pobočke Pasáž č.2 vedľa predajne Antonič 071 01 Michalovce.

Forma platby:
Platba kartou v mobilnej aplikácii
0 Kč
Platba kartou
0 Kč

Zaplatite kartou pri prevzatí tovaru v BalíkoBOXe

Platba na dobierku
23 Kč
Prevodný príkaz
0 Kč
Platba v hotovosti, kartou
0 Kč

Zaplatíte v hotovosti alebo pomocou karty na zvolenej predajni.

Quatro online platba na splátky
0 Kč

Objednaný tovar expedujeme do 1-2 pracovných dní.

V prípade vypredania skladových zásob dodávame do 30 dní (ak to má výrobca skladom).

Pripravenú zásielku preberá u nás Vami zvolený dopravca, ktorý ju doručí až k Vám na základe prepravných podmienok a cien, ktoré nájdete TU.

Ak Vám tovar nevyhovuje, či potrebujete vymeniť veľkosť, farbu, typ, prevedenie, druh stačí vytlačiť protokol na výmenu, alebo na vrátenie tovaru a postupovať podľa pokynov, ktoré sú k dispozícii TU.

Podobné produkty
Airsoft ASG Tactical Sniper SL MK1 GNB 6mm doprava zadarmo

Airsoft ASG Tactical Sniper SL MK1 GNB 6mm

Airsoft taktická sniperka na plyn s výkonom 1,9J

2 840 Kč
Skladom
Quatro